1. oldal, összesen: 12123456789101112

thumbnail

Pornó regény – Nelli (1., 2. rész)

Kisregényem egy háromgyerekes családanya, Ács Kornélia (Nelli), életének egy nagyon fontos szakaszát kíséri figyelemmel. Elsősorban, sőt – legyünk őszinték – szinte kizárólag a szexuális kalandjaival lesz lehetősege az olvasónak megismerkedni


thumbnail

Angyalarcú csaj szopik

Egyik kedvenc videóm következik, melynek a sztorija túl jó hogy igaz legyen – a csávó keresi a csaj tesóját, de az nincs otthon. A csávó meglátja a csaj dildóját, majd a csaj leszopja, hogy ne mondja el a tesójának. Priceless!


thumbnail

Violet szeret szopni

Violet egy 19 éves főiskolás extra aranyos csaj, és extra módon szeret szopni. Ha sok – sok ilyen Violet lenne a világon, akkor ez a mocskos világ egy sokkal barátságosabb és békésebb hely lenne. Nálam 5 csillag a videó!


thumbnail

Amatőr szopcsi

Amatőr párocska megmutatja, hogy nem csak a drága profi pornóban van igényes szopcsi, hanem otthon is el lehet ezt készíteni, csak egy olcsó videókamera kell hozzá, és persze egy jó csaj. Az utóbbi itt adott.


thumbnail

Tiffany és a játékszere

Tiffany ismerős lehet a csajblogról, íme egy videó róla ahol már játékszereket is használ, természetesen nem Barbie babáról van szó, hanem egy “nyuszi”-nak nevezett dildócskáról!


thumbnail

Dugj meg a fürdőben!

Megleptem az asszonyt egy igazi “Amerikai Szépség” stílusú fürdővel, kibaszott rózsaszirmok mindenhol. Manapság ilyen szarságokat kell kitalálni hogy kapjon az ember egy kis puncit és szopcsit.


thumbnail

Nehéz nap után…

Szegény barátnőm a tanfolyam után egyből munkába kellett hogy menjen, én pedig csak egy gyors baszást szerettem volna de nagyon fáradt volt, így egy laza puncinyalással kezdtem és lám mi lett a vége!


thumbnail

Egy kis rábeszélés, és….

két lányt kaptam egy helyett, két igazi pornószínésznőt, Ginger Snow és Sunset Diamond személyében. Tessék beszélni a barátnőtökkel, lehet hogy egy édeshármas lesz a vége.


thumbnail

Dugjunk a kamerának!

Brandi és a barátja elkészítették az első otthoni pornójukat, mely szerintük jól sikerült, de az igazi döntést mi hozzuk meg, látnánk-e őket szívesen további pornó próbálkozásokban?


thumbnail

Ez aztán a szopcsi!

A jó szopáshoz kell egy bevállalós csaj, és egy férfi farok, Long John pedig nem véletlenül kapta ezt a nevet, íme egy nem mindennapos szopcsi mindenkinek!